​  En af Danmarks største leverandører af rundtræ

✔  Garanti for hurtig levering

✔  Kvalitetstræ fra hele Europa

Robinie stolper - et rustikt udtryk

Robinie stolper har gennem de seneste år gjort sit indtog i Danmark, og den er hurtigt blevet populær landet over.

Det miljørigtige alternativ

Hos Dansk Rundtræ har vi et stort udvalg af robinie stolper til alt slags brug. Det er et miljørigtigt alternativ til trykimprægnerede stolper og anvendes oftest ved naturlegepladser.

Robinie stolper er også et populært alternativ til et stakit og rækværk, hvis man ønsker et mere rustikt og naturligt udtryk. Ligeledes ses stolperne også i brug i gårdmiljøer, parker og anlæg, hvor de eksempelvis bruges til bænke, stimarkering og bålplads.

Brug robinie stolper til naturlegeplads

Naturlegepladser har indtaget kommuner landet over og pryder den danske natur. Robinie stolperne falder naturligt ind i udendørsmiljøet og giver børn følelsen af at lege direkte i naturen og ikke på en legeplads.

Og der er en god grund til, at disse stolper bruges til legepladserne. Med en udendørs levetid på 30-40 år og en anvendelighed i direkte kontakt med jord og vand, er robinie stolper det mest holdbare træ i jorden. Derudover er stolperne pudsede, splintfrie og ubehandlede, hvilket garanterer en sikker legeplads til børnene.

Bredt udvalg af robinie stolper

Vi har et stort sortiment i forskellige længder og tykkelser og leverer kun træ i den højeste kvalitet fra hele Europa. Med et af Danmarks største trælager i Taastrup leverer vi stolper fra dag til dag og til den rette tid og pris til kunder i København, på Sjælland og i resten af landet.

Kontakt os på telefon 43 99 00 40 eller send en e-mail til rundtrae@mail.dk og bestil allerede i dag, eller hør mere om, hvorfor disse stolper er det naturlige valg.​

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud fra mere end 35 anmeldelser fra Google

Kontakt os​

​Dansk Rundtræ v/Tony Jakobsen

Hørsvinget 10, 2630 Taastrup

Telefon: 43 99 00 40

E-mail: rundtrae@mail.dk

CVR: 40889701

Åbningstider

Sommer tider, April - Oktober

Mandag - torsdag 7:00 - 16:00​

Fredag 7:00 - 14:00​

Vinter tider, November - Marts​

Mandag - torsdag 7:30 - 16:00​

Fredag 7:30 - 14:00​